Ετικέτες

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΟΔΙΑ ..... ΟΤΑΝ ...ΡΙΧΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ....

τι κάνουν τα ζώδια όταν υπάρχει μια καμένη λάμπα

ΚΡΙΟΣ 21 Μαρτίου - 19 Απριλίου
Στη προσπάθεια να βγάλει τη καμένη λάμπα, πρώτα παθαίνει ηλεκτροπληξία, ξεχαρβαλώνει το ντουί από τη τρομάρα του και αφού τσαντιστεί τραβάει μία σε όλο το φωτιστικό και...αντε γεια

ΤΑΥΡΟΣ 20 Απριλίου - 20 Μαΐου
Πόσα θα μου δώσεις για να την αλλάξω;

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Δεν πειράζει μπορώ να μιλάω στο τηλέφωνο κι χωρίς φως...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου
Πραγματικά αυτή η λάμπα έχει συναισθηματική αξία για τον καρκίνο, δε θα την αλλάξει και θα την αφήσει εκεί ψηλά για να του θυμίζει τα παλιά που πέρασε κάτω από το φως της.

ΛΕΩΝ 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου
Θα διατάξει τη λάμπα να φτιάξει από μόνη της. Θα καταλάβει ότι δεν τα καταφέρνει και θα διατάξει έναν ιχθύ ή έναν παρθένο (ή και τους δύο) για να την αλλάξουν, πάντα κάτω από τις δικές τους υποδείξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Με ένα μολύβι και ένα τετράδιο θα καταστρώσει το σχέδιο αλλαγής της λάμπας.
Θα συγκεντρώσει τα απαραίτητα για την αλλαγή της κα(η)μένης λάμπας, όπως, οινόπνευμα για την απολύμανσή της, πανί που δεν αφήνει χνούδι για το καθάρισμα της νέας λάμπας, μωρομάντιλα για γρήγορο και υγιεινό καθάρισμα των χεριών. Μετά από τρεις ώρες η λάμπα θα είναι έτοιμη και το μόνο που θα μένει θα είναι το σφουγγάρισμα του δωματίου.

ΖΥΓΟΣ 23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου
Τι λάμπα να βάλω; 125W ή 250W, κόκκινο χρώμα ή λευκό, στρογγυλή ή τετράγωνη...Η διαδικασία θα τελειώσει μετά από μία εβδομάδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου
Ήταν κάτι που τον ενοχλούσε άλλωστε. Σε λίγες μέρες θα τον ενοχλεί που δε θα έχει φως, τότε μόνο θα την αλλάξει. Θα περιμένει όμως πάλι εκείνη την ημέρα που θα καεί πάλι η ριμάδα και θα τον λυτρώσει από αυτό το ενοχλητικό φως.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
By the book. Θα αγοράσει μόνο λάμπα με οδηγίες χρήσεως. Αν είναι φθορίου θα ξεφυλλίσει και θα αποστηθίσει το κεφάλαιο της χημείας που ασχολείται με τα ευγενή αέρια. Θα παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ του Discovery Channel σχετικά με το κίνδυνο που αντιμετωπίζουν οι ηλεκτρολόγοι (ηλεκτροπληξία). Τέλος θα αποφασίσει ότι η καλύτερη λύση είναι να επεκτείνει το καλώδιο του διπλανού δωματίου με πολύμπριζο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Θα περιμένει τι πόρισμα θα βγάλει ο Λέων. Θα συγκεντρώσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πιστεύει ο ίδιος ότι είναι απαραίτητα, θα τα υποβάλει μαζί με σχετικές φωτοτυπίες της αστυνομικής του ταυτότητας, χαρτόσημο κτλ. Μετά από την έγκριση της αίτησής του θα είναι ελεύθερος και με το νόμο να το αναθέσει στον ηλεκτρολόγο της γειτονιάς του αφού πρώτα τον αναγκάσει να του προσκομίσει το δίπλωμα του σε φωτοτυπία συνοδευόμενο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου
Αν δε θέλει να αλλαχτεί η λάμπα...δε θέλω ούτε και εγώ

ΙΧΘΥΣ 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Που είσαι δε σε βλέπω; Για ποια λάμπα μιλάς. Αν δεν βλέπω καμένη λάμπα σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμένη λάμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: