Ετικέτες

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Έβαλε τη φίλη της... να φυλάει τον άνδρα της


Έβαλε την πιο έμπιστη φίλη της να «ψαρέψει» τον άντρα της, γνωστό επαγγελματία της Πάτρας, για να διαπιστώσει αν διατηρεί εξωσυζυγική σχέση, αλλά δεν είχε υπολογίσει ότι ερωμένη ήταν... η ίδια! Όταν άρχισε να το υποψιάζεται και εν τέλει ανακάλυψε την αλήθεια, το... μαλλιοτράβηγμα και οι γροθιές έπεσαν «βροχή» μεταξύ και των τριών!
 Έβαλε τη φίλη της... να φυλάει τον άνδρα της
Όλα συνέβησαν πριν από λίγες ημέρες και μετά από παρακολούθηση που κράτησε αρκετές εβδομάδες. Το επεισόδιο του ξυλοδαρμού μεταξύ συζύγων και ερωμένης ήταν τόσο άγριο που και οι δύο γυναίκες κατέληξαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ο καυγάς ξεκίνησε από την απατημένη σύζυγο όταν τελικά επιβεβαίωσε πως η κρυφή ερωμένη του άντρα της ήταν η ίδια η φίλη της και συνεργάτιδα του συζύγου, την οποία επισκέφθηκε στο σπίτι της πιάνοντάς την επ' αυτοφώρω με τον σύζυγο! Άρχισε να την τραβά από τα μαλλιά και να την χτυπά στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να επέμβει και ο σύζυγος για να τις χωρίσει, χτυπώντας, όμως, τη δική του σύζυγο. Το περιστατικό δεν έχει καταγραφεί στα συμβάντα της αστυνομίας -παρά μόνον στα βιβλία των εξωτερικών ιατρείων του νοσοκομείου- καθώς η απόφαση και των τριών ήταν να μη φτάσει το θέμα σε μηνύσεις ώστε να μη γίνουν βούκινο στην Πάτρα (το ζευγάρι διατηρεί γνωστή επιχείρηση στο κέντρο της πόλης).
Η 44χρονη είχε υποψιαστεί από καιρό ότι ο άντρας της είχε παράξενη συμπεριφορά. Αποφάσισε να το ψάξει για να διαπιστώσει εάν υπήρχε δεύτερη γυναίκα στη ζωή του αλλά το πρώτο που έκανε ήταν να το εκμυστηρευτεί στη φίλη της, η οποία συνεργάζεται με τον άντρα της και συνεπώς είχε τον τρόπο να μάθει εάν όντως υπήρχε άλλη...
Έβαλε κοριό στο σπίτι της...
Η συνεργάτιδα και... επιστήθια «φίλη» της συζύγου έδωσε τη διαβεβαίωση ότι θα έκανε τα πάντα για να ανακαλύψει την αλήθεια και κάθε τόσο καθησύχαζε τη σύζυγο ότι ο άνδρας της είχε το νου του μόνο στη δουλειά και δεν ενδιαφερόταν για καμία άλλη γυναίκα. Όμως η ίδια δεν ηρεμούσε με τίποτα βλέποντας ότι συνεχιζόταν ύποπτη συμπεριφορά του. Έτσι, άρχισε να υποπτεύεται και τη φίλη της και πήρε την απόφαση να... στήσει «αυτί». Την επισκέφθηκε στο σπίτι της και σε αθέατο σημείο τοποθέτησε κοριό που λειτουργούσε με κάρτα κινητού τηλεφώνου. Όταν θα έφευγε, μπορούσε να καλέσει στον αριθμό και το μηχάνημα άνοιγε αυτομάτως και εκείνη άκουσε όσα συνέβαιναν στο χώρο... Με τον τρόπο αυτό κατάφερε να «πιάσει» στα πράσα τον άνδρα της με τη συνεργάτιδά του και όταν αυτό συνέβη η σύζυγος... χτύπησε το κουδούνι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: