Ετικέτες

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

«Κάνε την εκπομπή σου» στην ΕΡΑ


 πρωτοποριακή πρόταση κάνει η ΕΡΑ στους πολίτες - λάτρεις του ραδιοφώνου και τους καλεί να κάνουν την δική τους εκπομπή. Το δελτίο τύπου αναφέρει: «Μέσα από μια πρωτότυπη για τα ελληνικά δεδομένα δράση, με το χαρακτηριστικό όνομα «Κάνε την εκπομπή σου»,
«Κάνε την εκπομπή σου» στην ΕΡΑ
η Ε.ΡΑ. ανοίγει τις πόρτες της στην κοινωνία και καλεί τους πολίτες στα πλατώ και τα μικρόφωνα της δημόσιας ραδιοφωνίας. Στο πλαίσιο της δράσης «Κάνε την εκπομπή σου», οι 19 Περιφερειακοί Σταθμοί της ΕΡΑ, δίνουν την ευκαιρία στους πολίτες και τους φορείς που θέλουν να εκφραστούν μέσω του ραδιοφώνου, να ηχογραφήσουν τη δική τους εκπομπή στο στούντιο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.
Στην ελληνική περιφέρεια υπάρχουν πολίτες, φορείς και σύλλογοι με εξαιρετικά πλούσια προσφορά στα πολιτιστικά, στον χώρο της τέχνης, της επιστήμης, της προστασίας του περιβάλλοντος, της ιστορικής και λαογραφικής έρευνας κ.α. Το έργο τους αναγνωρίζεται από τις τοπικές κοινωνίες και η φωνή τους έχει θετικό πρόσημο σε εκτεταμένα ακροατήρια στην ελληνική Περιφέρεια.
Οι ραδιοφωνικές εκπομπές θα παράγονται από τους ίδιους, σε συνεργασία με το προσωπικό κάθε Περιφερειακού Σταθμού, από τον οποίο και θα μεταδίδονται. Στόχος της δράσης είναι να αξιοποιήσει τους ανθρώπους που θέλουν να επικοινωνήσουν το ταλέντο ή τις γνώσεις τους στο ακροατήριο της Δημόσιας Ραδιοφωνίας.
Η ΕΡΑ καλεί όσους πολίτες ή φορείς επιθυμούν, να επικοινωνήσουν με τους κατά τόπους Περιφερειακούς Σταθμούς και να δηλώσουν συμμετοχή στη δράση. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μεμονωμένοι πολίτες, φορείς, σύλλογοι, σχολεία και πανεπιστήμια, λαογραφικά σωματεία, επιστημονικές ομάδες και ομάδες πολιτών. Το περιεχόμενο των εκπομπών μπορεί να είναι ποικίλο, με έμφαση στη μουσική, την τοπική παράδοση, την επιστήμη, την κοινωνία ,τα έθιμα και τον πολιτισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: