Ετικέτες

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

O Λούκας στο "Βράδυ"


Ο Λούκας Γιώρκας ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη Eurovision, ωστόσο ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις του και εμφανίστηκε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου. Ο τραγουδιστής αναγνωρίζει τις δυσκολίες της φετινής συμμετοχής της Ελλάδας στην Eurovision, αλλά παραμένει αισιόδοξος και έχει πίστη στο κομμάτι.
O Λούκας στο "Βράδυ"
Μεταξύ άλλων αποκάλυψε στον παρουσιαστή ότι τον πειράζει που τον έλεγαν συνέχεια «ο Λούκας του X-factor», ενώ αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένος.
Για την Eurovision είπε: «Την έτρεμα, αλλά τώρα, όποια θέση κι αν πάρουμε, μου φτάνει που θα βγούμε σε ένα κατάμεστο στάδιο και θα ακουστεί το ζεïμπέκικο. Βλέπω και όνειρα και εφιάλτες. Βλέπω εφιάλτες να κόβομαι στον ημιτελικό και βλέπω όχι μόνο να κερδίζουμε αλλά και να γίνεται επιτυχία ένα ζεϊμπέκικο σε όλη την Ευρώπη». Ακόμη συμφώνησε ότι ήταν πολύ λιτή η φετινή παρουσίαση από την Ε.Ρ.Τ.: «Ήμουν μέσα και δεν το κατάλαβα. Αλλά ήταν υπερβολική η λιτότητα».
Επίσης, μίλησε για την εμφάνισή του στη Γερμανία: «Θα είναι εντελώς διαφορετικό το χορευτικό. Ο Κωνσταντίνος ο Ρήγος το έχει αναλάβει. Δεν μου λέει αν θα χορέψω τη ζεïμπεκιά, με κρατάει σε αγωνία. Εγώ θέλω να χορέψω».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: