Ετικέτες

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Πληρωμένη "εντολή" για τον Μπάμπη


Δύο είναι τα πρόσωπα που εκτέλεσαν τον Μπάμπη Λαζαρίδη. Σε αυτό το συμπέρασμα οδήγησαν τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής τα στοιχεία από τις έρευνες που έχουν πραγματοποιήσει από την ημέρα της δολοφονίας του. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι πληρωμένοι εκτελεστές, "ξεπλήρωσαν" το συμβόλαιο θανάτου
Πληρωμένη "εντολή" για τον Μπάμπη
για λογαριαμσό έγκληστου στις φυλακές, ο οποίος είχε προσωπική συναλλαγή με τον γνωστό επιχειρηματία. και στη συνέχεια διέφυγαν στο εξωτερικό.
Η εντολή που είχαν πάρει από τον άνθρωπο που ήθελε να στερήσει τα ζωή από τον Μπάμπη Λαζαρίδη ήταν ξεκάθαρη: «Θέλω τον Μπάμπη νεκρό».
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως, οι επαγγελματίες εκτελεστές, παρέλαβαν πάνω από 100.000 ευρώ για να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους. Άνθρωποι που "γνωρίζουν" κανουν λόγο για "παραδειγματισμό".
Οι αστυνομικοί της ασφάλειας, όμως, τους έβαλαν στο στόχαστρό και πολύ σύντομα αναμένεται να προχωρήσουν στη σύλληψή τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της Ασφάλειας προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και όταν ολοκληρωθούν, ο εισαγγελέας στον οποίο θα διαβιβαστούν τα στοιχεία της δικογραφίας που σχηματίζεται θα εκδώσει εντάλματα σύλληψης σε βάρος των φυσικών αυτουργών της δολοφονίας, αλλά και εναντίον αυτού που έδωσε την παραγγελία για την εκτέλεση του Μπάμπη Λαζαρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: