Ετικέτες

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Αστυνομία υπό διάλυση!


Πραγματικά απίστευτες και εξωπραγματικές είναι οι ιστορίες που ακούγονται κάθε μέρα γύρω από την αποδιοργάνωση αλλά και την οικονομική δυστοκία στην οποία, προφανώς κάποιοι ανεύθυνο-υπεύθυνοι έχουν οδηγήσει την ΕΛ.ΑΣ.
Αστυνομία υπό διάλυση!
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις ελλείψεις σε ατομικό εξοπλισμό των ανδρών που υπηρετούν στις ομάδες δικυκλιστών, μετά την ιστορία που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορούσε την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα περιπολικά λόγο των ελλιπών service, μετά την ιστορία, που σας αποκαλύψαμε από το Newstoday, και αφορά σε άνδρες που υπηρετούν σε τμήματα εκτός Αθηνών, αλλά πηγαινοέρχονται καθημερινά από τον τόπο διαμονής τους στην Αθήνα προκειμένου να ενισχύσουν συγκεκριμένες υπηρεσίες, χωρίς η ΕΛ.ΑΣ. να τους καλύπτει οδοιπορικά έξοδα, σήμερα φέρνουμε στην δημοσιότητα μια ιστορία που πραγματικά μας έβγαλε έξω από τα ρούχα μας.
Η συγκεκριμένη, έρχεται να προστεθεί στις σημερινές αποκαλύψεις που αφορούν το κυριολεκτικό «στέγνωμα» των περιπολικών της Θεσσαλονίκης από βενζίνη, μία κατάσταση που πραγματικά θυμίζει ιστορία από χώρα του τρίτου κόσμου.
Πρόκειται για την ταλαιπωρία που υφίσταται μια αστυνομικός η οποία βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα. Η συγκεκριμένη αστυνομικός η οποία σημειωτέον είναι και μητέρα ενός παιδιού, αιτήθηκε στην υπηρεσία της αν μπορεί να μεταβεί για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα της άδειας κυήσεώς της στη γενέτειρα της. Η απάντηση όμως που πήρε από την ήταν αρνητική, με το αιτιολογικό πως η υπηρεσία δεν έχει να της καλύψει το κόστος του φύλλου πορείας.
Σε περίοδο οικονομικής κρίσης κάτι τέτοιο μπορεί να σας ακούγεται φυσιολογικό. Πιστέψτε μας όμως δεν είναι, γιατί πολύ απλά το ποσό που θα πρέπει να καλυφθεί είναι το "αστρονομικό" ποσό των 150 ευρώ. Ναι πολύ καλά διαβάσατε το ποσό που πρέπει να τις καλύψουν είναι 150 ευρώ.
Δυστυχώς στην Μνημονιακή Ελλάδα, τα περιπολικά δεν έχουν βενζίνη γιατί δεν έχει εγκριθεί το απαραίτητο κονδύλι από την υπηρεσία του Στρατού, και η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει 150 ευρώ να καλύψει το φύλλο πορείας μιας γυναίκας σε ενδιαφέρουσα.
Έτσι όπως πάμε σε λίγο θα μας πουν πως προκειμένου να μειωθεί το κόστος, οι αστυνομικοί θα κυνηγούν τους δράστες με τα πόδια και πως τα όπλα τους θα είναι διακοσμητικά των στολών τους. Με όλα αυτά ως δεδομένα εμείς θα πρέπει να αισθανόμαστε ασφαλείς σε μια χώρα που δεν έχει την δυνατότητα να παρέχει στους άμεσα υπεύθυνους για την ασφάλειά μας τα βασικά προκειμένου να κάνουν την δουλειά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: