Ετικέτες

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Μάθετε για τη χαριτωμένη... κοιλίτσα σας!


H κοιλίτσα στην εγκυμοσύνη είναι μάλλον ό,τι πιο χαριτωμένο έχει να επιδείξει μία εγκυμονούσα, ιδιαίτερα αυτές που καταφέρνουν να παραμείνουν κομψές καθ'όλη τη διάρκεια των εννέα αυτων
Μάθετε για τη χαριτωμένη... κοιλίτσα σας!
μηνών.
Από τη στιγμή που μία γυναίκα μένει έγκυος και μέχρι το πέρας του εννιαμήνου, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πόσο θα μεγαλώσει η κοιλιά της.
Ωστόσο, είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει χρονικό διάστημα, κατά το οποίο η κοιλιά σας θα μεγαλώνει ακόμα και μέσα στην ημέρα και μάλιστα θα το καταλαβαίνετε!
Περίπου οι μισές εγκυμονούσες θα εμφανίσουν περίπου από τον πέμπτο μήνα και μετά, τη χαρακτηριστική καφέ γραμμή, που ξεκινά από τον αφαλό και προχωράει προς το στομάχι. Η γραμμή αυτή εξαφανίζεται λίγες εβδομάδες μετά τον τοκετό.
Το σχήμα που παίρνει η κοιλιά δεν έχει να κάνει ούτε με το φύλο του παιδιού, ούτε όμως με το μέγεθος του. Αυτό τουλάχιστον διατείνονται οι επιστήμονες, απορρίπτοντας τους λαϊκούς θρύλους, που θέλουν τις «μυτερές» κοιλιές να έχουν αγόρια και τις στρογγυλές κορίτσια.
Οι ραγάδες είναι ο μόνιμος εφιάλτης των γυναικών στην αύξηση του μεγέθους της κοιλιάς τους. Μοναδικό τους όπλο η καλη ενυδάτωση της περιοχής και το καλό… dna του δέρματός τους.
Πολλές γυναίκες αποφεύγουν τελικά τις ενοχλητικές λευκές γραμμές, ενώ άλλες τις αποκτούν ως ενθύμιο για μια ζωή.
Μετά τον τοκετό, μην περιμένετε να εξαφανιστεί ως δια μαγείας η κοιλίτσα σας! Η πλειοψηφία των γυναικών φεύγει από το μαιευτήριο με τη κοιλιά να θυμίζει σε μέγεθος μία εγκυμονούσα στον πέμπτο ή έκτο μήνα.
Στην απώλεια των ενοχλητικών αυτών… πόντων, βοηθά ο θηλασμός, η χρήση κορσέδων μετά τον τοκετό και φυσικά μία ισορροπημένη διατροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: