Ετικέτες

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Νιώστε όμορφη!


Μπορεί να διανύετε την περίοδο της εγκυμοσύνης και το σώμα σας να αλλάζει, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε μπορείτε να είστε sexy και όμορφη. Επικεντρωθείτε στους τρόπους που η εγκυμοσύνη σας κάνει να νιώθετε όμορφη...από τα νύχια έως τη
Νιώστε όμορφη!
λαμπερή επιδερμίδα σας.
Μπορεί να μη χωράτε στο μικρό μαύρο και sexy φορεματάκι σας, αλλά μπορείτε ακόμα και τώρα να νιώθετε και να αισθάνεστε sexy . Ξεκινήστε από τα ρούχα σας. Αν έχετε συνηθίσει να φοράτε 2-3 αλλαξιές ρούχων εγκυμοσύνης, επειδή σας βόλεψαν, καλό θα ήταν να ανανεωθείτε λιγάκι. Αγοράστε μια μπλούζα που σας φτιάχνει τη διάθεση και που σας κάνει να νιώθετε ωραία, ακόμα και αν γνωρίζετε ότι θα τη φορέσετε μόνο για λίγες εβδομάδες. Ή μπορείτε να διανθίσετε τα ήδη υπάρχοντα ρούχα σας με ένα μαντήλι ή με κάποια κοσμήματα…
Και πάμε τώρα στα νύχια, τα οποία μεγαλώνουν αναπάντεχα γρήγορα , εξαιτίας των ορμονών της εγκυμοσύνης. Μπορεί να είστε απαοσχολημένη με την προετοιμασία του δωματίου του μωρού και με όλα αυτά, αλλά προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο για ένα manicure ή ένα pedicure, το οποίο θα ανακουφίσει τα πονεμένα σας πόδια.
Αν είστε από τις τυχερές, θα έχετε ένα υγιές και λαμπερό δέρμα, που κάποιες γυναίκες έχουν στην εγκυμοσύνη τους. Αν δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία και το δέρμα σας είναι θαμπό και άτονο, τότε μπορείτε να μειώσετε αυτή τα θαμπάδα, αποφεύγοντας το αλάτι και πίνοντας φυσικά πολύ νερό. Εννοείται βέβαια πως και το make up θα βοηθήσει πολύ. Εν τω μεταξύ μπορειτε να κάνετε και κάποιο peeling, αρκεί να μην είναι τοξικό, το οποίο θα βοηθήσει δραστικά τόσο τη διάθεσή σας, όσο και το δέρμα σας.
Και επειδή σίγουρα θα «τρώγεστε» με τα μαλλιά σας και θα ψάχνεστε για κάποια αλλαγή στην κουπ σας, μάλλον θα ήταν καλύτερο να περιμένετε να γεννήσετε πρώτα, για να επανέλθει το πρόσωπό σας στα κανονικά του. Γι’αυτό λοιπόν περιοριστείτε σε μάσκες και θεραπείες που θα τα κάνουν να δείχνουν πιο λαμπερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: