Ετικέτες

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Δεν είχε εισιτήριο και πυροβόλησε τον ελεγκτή


Απίστευτες καταστάσεις λαμβάνουν χώρα καθημερινά στην ελληνική επικράτεια.
Δεν είχε εισιτήριο και πυροβόλησε τον ελεγκτή
Περιπτώσεις που παλιότερα βλέπαμε στα δελτία ειδήσεων και δεν περνούσε καν από το μυαλό μας πως κάποια στιγμή θα συμβούν και στο δικό μας «σπίτι».
Σήμερα το μεσημέρι ένας επιβάτης πυροβόλησε τον ελεγκτή του λεωφορείου, επειδή δεν ήθελε να πληρώσει εισιτήριο, Ναι, καλά ακούσατε.
Το λεωφορείο 843 εκτελούσε το καθιερωμένο δρομολόγιό του Πειραιάς- Πέραμα, όταν επιβιβάστηκε ο ελεγκτής για να κάνει έναν τυπικό έλεγχο εισιτηρίων. Μέχρι αυτό το σημείο όλα πήγαινα καλά. Την ώρα που το λεωφορείο βρισκόταν στο Ικόνιο και πιο συγκεκριμένα, έξω από το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης ο ελεγκτής διαπίστωσε ότι δύο άτομα, ένας άνδρας και μια γυναίκα, δεν είχαν προμηθευτεί εισιτήριο και έτσι  ζήτησε απο τη γυναίκα να καταβάλλει το προβλεπόμενο αντίτιμο.
Tην ώρα που ο ελεγκτής μιλούσε με τη γυναίκα, ο δράστης είπε στον ελεγκτή "εμένα δε θα με γράψεις". Ο ελέγκτής του απάντησε λέγοντάς του "Θα τελειώσω με την κυρία και θα ασχοληθώ με εσάς αργότερα", τότε ο δράστης επανέλαβε τη φράση "εμένα δε θα με γράψεις", έβγαλε το πυροβόλο όπλο που είχε στην κατοχή του και πυροβόλησε τον ελεγκτή δύο φορές.
Η μια σφαίρα βρήκε τον άνδρα στην κοιλιακή χώρα τραυματίζοντάς τον ελαφρά και η δεύτερη στα πλευρά. Ευτυχώς η δεύτερη σφαίρα, καρφώθηκε στο σημείο που ο ελεγκτής είχε τοποθετήσει το κινητό του, με συνέπια να το θρυμματίσει και να μην τον τραυματίσει.
Ο άνδρας χτυπημένος διακομίστηκε στο Αττικό νοσοκομείο, προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με τους γιατρούς που εξέτασαν τον ελεγκτή προέκυψε πως φέρει τραύμα απο πυροβόλο όπλο μικρού διαμετρήματος, 22 χιλιοστών, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο δράστης, που διέφυγε της σύλληψης να είναι αλλοδαπός.
Αν φτάσαμε στο σημείο να βγαίνουν τα πυροβόλα για ένα εισιτήριο, τι θα συμβεί σε σοβαρότερες περιπτώσεις αντιδικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: