Ετικέτες

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Στην κορυφή των charts η Jennifer Lopez


Η Jennifer Lopez κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή του UK singles chart και να εκτοπίσει την Adele, με την επιτυχία της «On The Floor», όπου συμμετέχει και ο Pit Bull.
Στην κορυφή των charts η Jennifer Lopez
Η Adele με το τραγούδι της «Someone Like You» είχε παραμείνει για πέντε εβδομάδες στην κορυφή του chart, ωστόσο η JLo κατάφερε να ανέβει στο no1. Αυτό είναι το τρίτο no1 στο βρετανικό chart για την Lopez.
Το «Someone Like You» έπεσε στην δεύτερη θέση του UK singles chart ενώ στην τρίτη ανέβηκε το «Party Rock Anthem» των LMFAO ft. Lauren Bennet & Goonrock. Στο no4 συναντάμε τους Black Eyed Peas με την επιτυχία τους «Just Can’t Get Enough» ενώ το top 5 ολοκληρώνει το τραγούδι «Don’t Hold Your Breath» της Nicole Scherzinger.
Στο μεταξύ, στο UK album chart η Adele με το album της «21» εξακολουθεί να καταρρίπτει τα ρεκόρ καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης στην ιστορία του chart που μένει στο no1 για δέκα εβδομάδες. Στο παρελθόν, μονάχα οι Dire Straits, με το album τους «Brothers In Arms», το 1986, είχαν καταφέρει να μείνουν στην κορυφή του chart για δέκα εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: