Ετικέτες

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Google: Το Chrome OS έρχεται σε tablets


Έτοιμη δείχνει η Google, να παρουσιάσει αλλά και να ενσωματώσει τη νέα έκδοση λειτουργικού Chrome OS για tablets, ανεξάρτητα από το γεγονός πως ο πρώην CEO της εταιρείας, Eric Schmidt, όταν ερωτήθηκε στο παρελθόν για το εάν
Google: Το Chrome OS έρχεται σε tablets
επρόκειτο να εφαρμοστεί κάτι διαφορετικό πέρα του συστήματος Android σε tablets, είχε δηλώσει πως δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση.
Η παραπάνω είδηση για επικείμενη έκδοση του Crome OS και σε tablets, προκύπτει σύμφωνα με τις τελευταίες ενημερώσεις Μαρτίου και Απριλίου στον «source code», ο οποίος μετονομάζεται από «CrOS» σε «CrOS Touch», επομένως γνωστοποιείται η μελέτη που πραγματοποιείται προκειμένου το λειτουργικό να βρει εφαρμογή σε συσκευές με οθόνη αφής.
Ακόμη, προετοιμάζεται ένα «virtual keyboard» ως απαραίτητη προσθήκη, που υπάρχει συνήθως σε Android αλλά και σε άλλα λειτουργικά, ενώ επανασχεδιασμός έχει γίνει και στον browser, με απώτερο σκοπό την καλύτερη χρήση σε οθόνες tablets. Τέλος, όλα τα παραπάνω ενδεχομένως να έχουν ως αποτέλεσμα την ανάγκη για αλλαγές και βελτίωση στο «user interface».

Δεν υπάρχουν σχόλια: