Ετικέτες

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Απίστευτο λάθος Ραγκούση, «υπερχρέωσε» τους Παξούς…


Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο δήμος Παξών, από λάθος του υπουργείου Εσωτερικών και του κ. Ραγκούση, ο δήμος συμπεριλήφθηκε στους 20 πιο υπερχρεωμένους της χώρας, την ώρα που η οφειλές του είναι 21.636 ευρώ. Το υπουργείο όμως, εμφάνισε χρέη 2.163.601 ευρώ!
Απίστευτο λάθος Ραγκούση, «υπερχρέωσε» τους Παξούς…
Τα... τζιμάνια του Υπουργείου Εσωτερικών, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα «Διάυγεια» για να αντλήσουν ηλεκτρονικά τα στοιχεία, κατά πάσα πιθανότητα λόγω λάθους στην πληκτρολόγηση, έβαλαν λάθος την υποδιαστολή σε ένα οικονομικό στοιχείο εμφανίζοντάς το... 1000 φορές υψηλότερο με αποτέλεσμα να διογκώσουν το χρέος και τις υποχρεώσεις.
Το εξωφρενικό της υπόθεσης είναι ότι το οικονομικό τμήμα του Δήμου Παξών είχε εντοπίσει εδώ και εβδομάδες το λάθος και είχε ενημερώσει το ΥΠΕΣ, λαμβάνοντας την υπόσχεση ότι θα διορθωθεί.
Ο κ. Ραγκούσης, στις χθεσινές του δηλώσεις, συμπεριέλαβε τους Παξούς στη λίστα των 24 πιο χρεωμένων ΟΤΑ της επικράτειας, τη στιγμή που ο συγκεκριμένος Δήμος δεν έχει οφειλές ούτε σε προσωπικό, ούτε σε δάνεια ούτε σε άλλες υποχρεώσεις και τα έσοδα σε σχέση με τα έξοδά του είναι σχετικώς ισοσκελισμένα!
Ο Δήμαρχος Παξών Σπύρος Μπογδάνος σκοπεύει να ζητήσει επανόρθωση από πλευράς του Υπουργείου Εσωτερικών και ήδη συγκεντρώνονται τα σχετικά στοιχεία για να τεκμηριώσουν την επιχειρηματολογία του από την οικονομική του υπηρεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: