Ετικέτες

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Φωτοβολταϊκά: νέοι τριφασικοί μετατροπείς


Tη δυνατότητα άμεσης παράδοσης των νέων τριφασικών μετατροπέων ρεύματος KACO Powador 12.0 TL3, για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά ανακοίνωσε η εταιρεία χονδρικής πώλησης φωτοβολταϊκών συστημάτων και επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων της Γερμανικής εταιρείας
Φωτοβολταϊκά: νέοι τριφασικοί μετατροπείς
KACO new energy Krannich Solar.
Η συσκευή Powador 12.0 TL3 αποτελεί μέλος της νέας γενιάς τριφασικών ηλιακών μετατροπέων χωρίς μετασχηματιστή.
Ο τριφασικός μετατροπέας ρεύματος KACO Powador 12.0 TL3 παρέχει εξαιρετικά υψηλό βαθμό ευελιξίας κατά τον σχεδιασμό του φωτοβολταϊκού συστήματος, καθώς λειτουργεί με δύο ξεχωριστούς ανιχνευτές MPP, οι οποίοι μπορούν να αντιμετωπίσουν ασύμμετρα φορτία για την επίτευξη της μέγιστης προσαρμογής.
Ως γνήσιος τριφασικός μετατροπέας παρέχει σε κάθε μία από τις τρεις φάσεις ημιτονοειδές εναλλασσόμενο ρεύμα υψηλής ποιότητας με διαφορά φάσης 120 μοιρών. Ο μέγιστος βαθμός απόδοσης του μετατροπέα ρεύματος, ο οποίος μπορεί να ξεπεράσει το 98%, εξασφαλίζει τη μέγιστη ισχύ του φωτοβολταϊκού συστήματος.
Τα καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτει ο τριφασικός μετατροπέας ρεύματος KACO Powador 12.0 TL3, τον καθιστούν ιδιαίτερα φιλικό προς το χρήστη. Η συσκευή διαθέτει έναν ενσωματωμένο web server για συνεχή επιτήρηση μέσω Ethernet, όπως και μία σύνδεση USB για την εγκατάσταση ενημερώσεων λογισμικού και τη λήψη όλων των δεδομένων καταγραφής. Επιπρόσθετα οι ρυθμίσεις πραγματοποιούνται από μία οθόνη γραφικών επιλέγοντας την γλώσσα του μενού ανεξάρτητα από τη χώρα εγκατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: