Ετικέτες

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

«Η Ζέτα θα είναι ιδανική μητέρα»


Κεφάτος και αποκαλυπτικός ήταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ο οποίος φιλοξενήθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην εκπομπή «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο σε μία συζήτηση που περιστράφηκε γύρω από την πολυσυζητημένη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια.
«Η Ζέτα θα είναι ιδανική μητέρα»
Στάζοντας κυριολεκτικά μέλι κάθε φορά που αναφερόταν στη Ζέτα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποκάλυψε στον Πέτρο Κωστόπουλο ότι «η Ζέτα θα γινόταν -κατά τη γνώμη του- ιδανική μητέρα»!
«Δε μπορώ να πω ότι βαράει το καμπανάκι του πατέρα σε μένα αλλά όποτε σκέφτομαι την εικόνα των παιδιών, μου προκαλεί ευχαρίστηση η εικόνα. Τα παιδιά ολοκληρώνουν μία σχέση» είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με αποτέλεσμα να προκαλέσει πολλά ερωτηματικά για εάν μιλάει θεωρητικά ή θέλει να μας πει κάτι συγκεκριμένο απ'έξω-απ'έξω!
Στη συνέχεια, ο Πέτρος Κωστόπουλος τον ρώτησε πως φαντάζεται τον γάμο, αν τον «φοβίζει» η ιδέα και πως βλέπει τη Ζέτα Μακρυπούλια ως μητέρα. «Η Ζέτα θα είναι ιδανική μητέρα όπως είναι και ιδανικός άνθρωπος» απάντησε ο δημοφιλής τραγουδιστής και πρόσθεσε: «Όσον αφορά το γάμο, έχω μία καλή εικόνα για το πώς είναι να συμβιώνουν δύο άνθρωποι. Πρότυπο του καθένα είναι η οικογένεια του πάντα. Θα υπάρξουν και εντάσεις σε μία σχέση, αλλοίμονο. Και με μας έχουν υπάρξει».
Την εικόνα της ψύχραιμης γυναίκας που «βγάζει» προς τα έξω η Ζέτα Μακρυπούλια επιβεβαίωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης καθώς, όπως αποκάλυψε, στη σχέση τους δεν είναι καθόλου ζηλιάρα σε αντίθεση με αυτόν!
«Η Ζέτα δεν είναι καθόλου ζηλιάρα στη σχέση μας σε αντίθεση με εμένα. Ζηλεύω σε όλα» αποκάλυψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος έσπευσε να τονίσει για ακόμη φορά πόσο ευτυχισμένος-ερωτευμένος είναι: «Η σχέση αυτή άλλαξε κατά κόρον τα δεδομένα. Είναι μία ευλογία».
Την αποκάλυψη -έμμεσα βέβαια- ότι θα γράψει τραγούδι για τη Ζέτα έκανε ο δημοφιλής τραγουδιστής. Απαντώντας σε ερώτηση του οικοδεσπότη της εκπομπής για το εάν έχει γράψει τραγούδι για την αγαπημένη του, ο Μιχάλης απάντησε αρνητικά σπεύδοντας όμως να διευκρινίσει με νόημα πως «τα καλύτερα έρχονται»…!
Τέλος, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποκάλυψε πως θα ήθελε πολύ να κυνηγήσει το όνειρο της διεθνούς καριέρας. «Τώρα είναι ηλικία και αν τύχει πολύ ευχαρίστως» σημείωσε χαρακτηριστικά. Όσο για το τι θα κάνει η Ζέτα σε αυτή την περίπτωση; «Η αγάπη ταξιδεύει παντού» απάντησε με νόημα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης…

Δεν υπάρχουν σχόλια: