Ετικέτες

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Σάββατο, 7 Μαΐου 2011

Βλέπεις διαφημίσεις; Πληρώνεσαι


Προσπαθώντας να κάνει την φιλοξενία διαφημίσεων πιο ελκυστική στον χρήστη, το Facebook σχεδίασε και υλοποίησε την πληρωμή μερικών από τους 600 εκατομμύρια χρήστες του που κάνουν «κλικ» στις διαφημίσεις.
Βλέπεις διαφημίσεις; Πληρώνεσαι
Προσπαθώντας να κάνει την φιλοξενία διαφημίσεων πιο ελκυστική στον χρήστη, το Facebook σχεδίασε και είναι έτοιμο να υλοποιήσει την πληρωμή μερικών από τους 600 εκατομμύρια χρήστες του που κάνουν «κλικ» στις διαφημίσεις.
Σύμφωνα με το Mashable, το Facebook θα δίνει ποσοστά στους χρήστες αν επιλέξουν να δουν μια διαφήμιση, δίνοντας τους 10 σεντς ανά κλικ.
Αρχικά, το μέτρο θα ισχύσει στα παιχνίδια, με τη Zynga, τη CrowdStar και την Digital Chocolate να έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα.
Αυτό σημαίνει πως δημοφιλή παιχνίδια όπως το Farmville και το Mafia Wars θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προσελκύσουν ένα μεγάλο αριθμό χρηστών σε αυτό το “παιχνίδι” της πληρωμένης διαφήμισης.
Με το που κάνει κλικ ο χρήστης στη διαφήμιση, το Facebook θα τον ειδοποιεί ότι έχει μόλις βάλει στο λογαριασμό 10 σεντς και θα τους δίνει τη δυνατότητα να έχουν κι άλλες διαφημίσεις προκειμένου να λάβουν περισσότερα χρήματα.
Υπολογίζεται ότι την ώρα το Facebook θα ξοδεύει 2 με 3 δολάρια, καθώς οι εκτιμήσεις είναι αρκετά απαισιόδοξες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: