Ετικέτες

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Ντροπή σας! Ανακοινώνετε μέτρα και τα κανάλια κάνουν απεργίες!


Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν σ αυτόν τον τόπο. Η κυβέρνηση που οδηγεί την χώρα στην χρεωκοπία, αφού ότι και να κάνει το έλλειμμα μεγαλώνει, ανακοίνωσε νέα σκληρά μέτρα στις ήδη ανυπόφορα φορτωμένες πλάτες του έλληνα καταναλωτή.
Ντροπή σας! Ανακοινώνετε μέτρα  και τα κανάλια κάνουν απεργίες!
Μια μικρή λεπτομέρεια. Επιλέγει να το κάνει αυτό σε μία περίοδο που έχουν εξαγγελθεί 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες των τεχνικών ιδιωτικής τηλεόρασης, κάτι που σημαίνει ότι κανένα κανάλι δεν θα παίξει τίποτα τουλάχιστον για δύο μέρες και η κρατική τηλεόραση που θα έχει ειδήσεις, ελέγχεται πλήρως!
Όταν ξαναρχίσουν τα δελτία, η "μπόρα" θα χει περάσει και θα έχει γίνει συνείδηση στον κόσμο και τρόπος ζωής, τα νέα μέτρα.
Είναι απίστευτες οι τακτικές όχι μόνο στους κυβερνητικούς χειρισμούς, που έχει αποτύχει πλήρως έτσι κι αλλιώς, αλλά και στον τρόπο τον επικοινωνιακό που θυμίζουν άλλες, σκοτεινές εποχές του παρελθόντος.
Με την ανακοίνωση των νέων μέτρων, που δηλώνουν ακόμη μια αποτυχία και του υπουργού οικονομικών ο οποίος είχε δεσμευτεί ότι αν έπαιρνε νέα μέτρα δεν θα ήταν στην κυβέρνηση, επισφραγίζεται μία πολιτική ανάξια να οδηγήσει τον τόπο στην κάθαρση, την αξιοπιστία και την αξιοπρέπεια.
Όταν δεν μπορεί να "χτυπήσει" την ρίζα του κακού, να κυνηγήσει και να συλλάβει εκείνους που κατασπαταλούν χρόνια τώρα το δημόσιο χρήμα και παράλληλα δεν τιμωρεί τους ενόχους του πολιτικού συστήματος που έφτασαν την χώρα σε αυτό το αδιέξοδο, τότε μιλάμε για σχέδιο, που όμοιό του δεν έχει ξαναζήσει τούτος ο τόπος.
Ο κόσμος πλέον δεν αντέχει άλλο. Το δείχνει και το φωνάζει με όλους τους τρόπους.
Δυστυχώς αυτοί που πρέπει, δεν ακούν και κυρίως δεν βλέπουν ποιος είναι ο σωστός δρόμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: