Ετικέτες

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Οι… αταξίες του Ντομινίκ στα διεθνή ΜΜΕ


Εκτενείς αναφορές κάνουν όπως ήταν φυσικό όλα τα διεθνή ΜΜΕ στην υπόθεση των κατηγοριών για σεξουαλική επίθεση που αντιμετωπίζει ο επικεφαλής του ΔΝΤ και μέχρι σήμερα φαβορί για να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Γαλλίας, Ντομινίκ Στρος Καν, ύστερα από σχετική καταγγελία καμαριέρας ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη.
Οι… αταξίες του Ντομινίκ στα διεθνή ΜΜΕ
Το θέμα του Στρος Καν προβάλει από το την πρώτη στιγμή στην κορυφή των ειδήσεων στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα του κόσμου.
BBC, CNN, Sky News, Reuters, Al Jazeera και ένα σωρό άλλα δίκτυα, περιγράφουν με γλαφυρό τρόπο τα όσα έγιναν τα ξημερώματα της Κυριακής (ώρα Ελλάδας) στη Νέα Υόρκη, αναφέρουν πως ο Στρος Καν επιχείρησε πανικόβλητος να φύγει άρον-άρον από το «Μεγάλο Μήλο» με πτήση της Air France και αφήνουν να εννοηθεί ότι αυτή του η περιπέτεια, πιθανότατα θα σημάνει το πολιτικό του τέλος.
Δεν αφήνουν, δε, τα διεθνή ΜΜΕ να ξεχαστεί παλιότερη υπόθεση με… ροζ αποχρώσεις στην οποία πρωταγωνίστησε και πάλι ο Ντομινίκ Στρος Καν, όταν το 2008 έγινε έρευνα για να εξακριβωθεί το ύφος της σχέσης του με μία γυναίκα από το επιτελείο του. Τότε ο… ατακτούλης Ντομινίκ είχε παραδεχθεί πως έσφαλε, απολογήθηκε στο επιτελείο του στο ΔΝΤ και στη σύζυγό του και το θέμα έληξε εκεί, χωρίς πολλές συνέπειες.
Άλλωστε τότε, ο Ντομινίκ Στρος Καν βρισκόταν σε πολιτική άνοδο και τίποτα δεν έμοιαζε αρκετό να αναχαιτίσει την πορεία του προς τα Ηλύσια Πεδία.
Λογάριαζε όμως, όπως αποδείχτηκε, χωρίς τον ξενοδόχο… ή μάλλον, χωρίς την καμαριέρα του ξενοδόχου!...

Δεν υπάρχουν σχόλια: