Ετικέτες

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Η Lady Gaga μιλά στον Νίκο Αλιάγα


Η διάσημη τραγουδίστρια Lady Gaga και ο γνωστός σε όλους μας Νίκος Αλιάγας, συναντήθηκαν στις Κάννες όπου παρευρίσκονται για το 64ο φεστιβάλ κινηματογράφου. Οι δυο τους είχαν συναντηθεί και παλιότερα και έχουν αναπτύξει στενή φιλική σχέση.
Η Lady Gaga μιλά στον Νίκο Αλιάγα
Για το λόγο αυτό η Lady Gaga αποφάσισε να του δώσει αποκλειστική συνέντευξη όσος βρισκόταν στη Γαλλία, για το ραδιοφωνικό σταθμό NRJ. Τις φωτογραφίες από τη συνάντησή τους ανέβασε ο Νίκος Αλιάγας στο twitter.
Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια μίλησε για τον θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν, αλλά και πώς είχε βιώσει η ίδια την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001: «Ακούγεται λίγο περίεργο, κανείς δεν θέλει να πανηγυρίσει το θάνατο κάποιου, αλλά ήταν (η επίθεση στους Διδύμους Πύργους) μια τόσο τρομακτική καταστροφή, μια τόσο μεγάλη τραγωδία. Ήμουν 17 χρονών και είδα από το σχολείο μου τους Πύργους να πέφτουν. Δεν μπορούσαμε να βρούμε τη μαμά μου για μία ολόκληρη μέρα -δούλευε ακριβώς απέναντι από τους Πύργους. Έτσι, νιώθω ότι από πολλές πλευρές, αν και είναι δύσκολο να γιορτάσεις με το θάνατο κάποιου, ο θάνατος του Μπιν Λάντεν ήταν ένα είδος «αποζημίωσης» για τη Νέα Υόρκη, για όλες τις ζωές που χάθηκαν… Τόσοι πολλοί άνθρωποι, τόσοι αστυνομικοί, πυροσβέστες, τόσοι αθώοι πολίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: