Ετικέτες

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011

Κάθε μέρα στον δρόμο Για έκτη συνεχόμενη μέρα διαδηλώνουν οι «αγανακτισμένοι». Δείτε LIVE από το Σύνταγμα


Μετά τη χθεσινή μεγαλειώδη διαδήλωση στο Σύνταγμα όπου συγκεντρώθηκαν περίπου 100.000 αγανακτισμένοι, τα μέλη του κινήματος δεν το βάζουν κάτω και συγκεντρώνονται ξανά.
Κάθε μέρα στον δρόμο
Οι «αγανακτισμένοι» έχουν αποφασίσει να αλλάξουν πολλά πράγματα και φαίνεται πως τίποτα δεν είναι ικανό να τους σταματήσει, αφού είναι καθημερινά πιστοί στο ραντεβού τους. Όπως και τις προηγούμενες μέρες έτσι και σήμερα τα συνθήματα θα έχουν ως κεντρικό θέμα το μνημόνιο, τον Γ. Παπανδρέου, αλλά και τον «αγαπημένο» των «αγανακτισμένων», Θ. Πάγκαλο.
Το Group στο Facebook απ’ όπου ξεκίνησαν όλα, μετράει περίπου 100.000 μέλη, ενώ το μεσημέρι είχε «κατέβει» για αρκετή ώρα, αφού όπως έγραψαν οι άνθρωποι που το διαχειρίζονται δέχτηκαν επιθέσεις μέχρι και στους υπολογιστές τους.
Ο σκοπός για έκτη συνεχόμενη μέρα δεν είναι άλλος από το να διαδηλώσουν όσοι βρεθούν στο Σύνταγμα ειρηνικά, χωρίς κομματικές ταμπέλες, χωρίς σωματεία και συνδικαλιστικές οργανώσεις. Στο Σύνταγμα παραμένουν και αρκετές σκηνές που έχουν στήσει διαδηλωτές και παραμένουν στο σημείο και τη νύχτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: