Ετικέτες

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Στο Σύνταγμα για 21η ημέρα


Στο κάλεσμα για «ειρηνική διαμαρτυρία» για 21η ημέρα ανταποκρίθηκαν οι Αγανακτισμένοι, οι οποίοι βρέθηκαν και σήμερα στην Πλατεία Συντάγματος. Σήμερα, ο κόσμος δεν ήταν πολύς, ωστόσο το μεγάλο ραντεβού έχει οριστεί για αύριο, όπου υπάρχει η πανελλήνια απεργία.
Στο Σύνταγμα για 21η ημέρα
Η Λ. Αμαλίας, από το ύψος της οδού Ξενοφώντος, είναι κλειστή και οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν τα γνωστά συνθήματα με αποδέκτες τους βουλευτές και το μνημόνιο.
Κάποια στιγμή, λόγω της πληροφορίας ότι στο ξενοδοχείο «Μ. Βρετανία» υπήρχαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, σημειώθηκε ένταση και υπήρξε η διάθεση να μπουν οι Αγανακτισμένοι εντός του κτιρίου, κάτι που τελικά δεν έγινε.
«Δρακόντεια» τα μέτρα την Τετάρτη
Λόγω της γενικής απεργίας και τους καλέσματος για διαμαρτυρία στο Σύνταγμα, η ελληνική αστυνομία θα βρίσκεται επί ποδός. Περίπου 5.000 αστυνομικοί και 32 διμοιρίες των ΜΑΤ θα βρίσκονται σε τέσσερα σημεία της Αθήνας. Ο σχεδιασμός αναφέρει ότι στόχος είναι να αποφευχθούν τα επεισόδια και να μην υπάρξει αποκλεισμός της Βουλής, αφού εκείνη την ώρα θα συζητείται στη Βουλή το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.
Μάλιστα, στην Αθήνα έχουν κληθεί 12 διμοιρίες των ΜΑΤ από την επαρχία, ενώ παράλληλα έχει ζητηθεί απ' όλο το προσωπικό να βρίσκεται σε κατάσταση ετοιμότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: