Ετικέτες

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Πλατεία και σήμερα!


Για ένατη συνεχόμενη ημέρα ήταν εκεί. Οι Αγανακτισμένοι δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν να δίνουν το «παρών» στο Σύνταγμα, τον Λευκό Πύργο και στις υπόλοιπες πλατείες της Ελλάδας, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσουν αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, με κύριο την υλοποίηση της πραγματικής δημοκρατίας.
Πλατεία και σήμερα!
Watch live streaming video from stopcarteltvgr at livestream.com
Πλέον, «οικόπεδο» στο Σύνταγμα για να κατασκηνώσει κάποιος δεν υπάρχει, αφού το σημείο μηδέν έχει γεμίσει κατασκηνωτές, ενώ μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη τις τελευταίες ημέρες έχουν μίνιμουμ προσέλευση 15.000 απλών, αχρωμάτιστων και πάνω απ’ όλα Αγανακτισμένων πολιτών.
Το μεγάλο ραντεβού όλων είναι πάντως την Κυριακή, όπου σε μία επανάληψη της προηγούμενης εβδομάδας υπάρχει το πανευρωπαϊκό κάλεσμα. Στο Σύνταγμα την προηγούμενη Κυριακή είδαμε ενωμένους πάνω από 100.000 διαδηλωτές, ενώ σύμφωνα με τις προσδοκίες το νούμερο αυτή την Κυριακή μπορεί ακόμα και να διπλασιαστεί!Την Πέμπτη, για δεύτερη ημέρα, τα μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία ήταν αυξημένα, μετά το γιουχάισμα των βουλευτών. Στην Βασιλίσσης Σοφίας παρατάχθηκαν κλούβες στο ύψος της Σέκερη και έτσι οι οδηγοί δεν είχαν τη δυνατότητα να μεταβούν στην πλατεία Συντάγματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: