Ετικέτες

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

"Γιατί ρε κάφροι, παίζετε το στημένο παιχνίδι;"


"Αυτή η ιστορία με τους κουκουλοφόρους, τους λεγόμενους γνωστούς άγνωστους που όλοι τους ξέρουν αλλά γιατί δεν τους συλλαμβάνουν κανείς δεν ξέρει, πρέπει επιτέλους να σταματήσει.
"Γιατί ρε κάφροι, παίζετε το στημένο παιχνίδι;"
Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί δεν γίνεται να μας περνούν άλλο για ηλίθιους.
Πώς γίνεται κάθε φορά που υπάρχει μια ειρηνική συγκέντρωση, αλλά και η συζήτηση για ψήφιση ενός σοβαρού νομοσχεδίου να γίνεται...της πόπης στο κέντρο της Αθήνας, αυτοί που τα σχεδιάζουν αυτά, δεν έχουν καταλάβει πια ότι έχει κουράσει;
Ή θεωρούν ότι είναι τόσο χάπατο ο ελληνικός λαός, που δεν καταλαβαίνει ότι όλη αυτή η ιστορία είναι στημένη.
Είναι πέρα για πέρα οφθαλμοφανές ότι κάποιοι χρησιμοποιούν τους κουκουλοφόρους για να κάνουν κάποια δουλειά.
Αλλιώς να ρωτήσει ένας αφελής. Αφού έχουν τόση ενέργεια όλοι αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι, γιατί δεν τα σπάνε κάθε μέρα και περιμένουν μια συγκεκριμένη μέρα για να βγάλουν το άχτι τους;

Η ιστορία με τα επεισόδια στην Αθήνα, μας έχει κουράσει όλους. Μα πιο πολύ μας έχει κουράσει αυτό το παραμύθι το πολιτικό, συνδικαλιστικό, μιντιακό, που όλοι μαζί αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη.
Κι ενώ σήμερα και αύριο, μέρες που στη Βουλή θα ψηφιστεί η ταφόπλακα των νοικοκυριών, θα έπρεπε όλοι ν ασχολούνται με την μεγαλειώδη συγκέντρωση των αγανακτισμένων και την αντίθεσή τους, τα ΜΜΕ ασχολούνται με τα εκτεταμένα επεισόδια στο κέντρο.
Με τους αλήτες που τα σπάνε, με την ανοχή κάποιων.
Κι αφού είναι τόσο μάγκες οι αρχές που μπορούν να πιάσουν τον οποιοδήποτε με τα σύγχρονα μέσα τους( βλέπε στημένα ποδόσφαιρο), γιατί τόσα χρόνια δεν παρακολουθούν αυτούς που ρημάζουν το κέντρο, κάθε φορά που γουστάρουν;
Έλεος κύριοι. Αυτοί που κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ γι αυτά που καταδικάζουν όλοι, ίσως πρέπει να καταλάβουν ότι ο κόσμος έπαψε καιρό τώρα να τρώει κουτόχορτο κι ότι του σερβίρουν.
Κι αν νομίζει κανείς, ότι ακόμη κι αν περάσει το μεσοπρόθεσμο ο κόσμος θα σταματήσει ν αντιδρά, είναι όχι απλά γελασμένος, αλλά εξωγήινος που καλά θα κάνει να αλλάξει όσο πιο γρήγορα χώρα!
Ντροπή, τίποτα άλλο."

Δεν υπάρχουν σχόλια: