Ετικέτες

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Προπηλάκισαν τον Αθανασιάδη


Άγρια επίθεση πριν από λίγο στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ , Αλέκο Αθανασιάδη. Ο βουλευτής βρισκόταν στο υπουργείου τύπου στην οδό Βαλαωρίτου, όταν έγινε αντιληπτός από
Προπηλάκισαν τον Αθανασιάδη
πολίτες. Άρχισαν να τον βρίζουν, του πέταξαν μπουκάλια, ενώ κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του. Η αστυνομία δημιούργησε έναν κλοιό γύρω από τον βουλευτή και τον φυγάδευσε.
Ο Αλέκος Αθανασιάδης έγινε πιθανότατα στόχος των διαδηλωτών, λόγω της άρνησής του τις προηγούμενες μέρες να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Τελικά σήμερα το ψήφισε λέγοντας πως ικανοποιήθηκε από την τοποθέτηση του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών.
«Είμαι καλά. Με δρόσισαν και όλα εντάξει. Είχαν μαντήλια στο λαιμό. Βγήκα από τη βουλή το ξενοδοχείο ήταν κοντά και δε χρειάζονταν να πάω διαφορετικά. Δέχθηκα μία πάρα πολύ δυνατή γροθιά στη μέση, εκτός από την καρέκλα. Είμαστε προδότες μου έλεγαν. Τα γνωστά. Άκουγα βρισιές», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αθανασιάδης στο κεντρικό δελτίο του Mega.
Ο Ευ. Βενιζέλος για την επίθεση σε βάρος του Αλ. Αθανασιάδη
«Λυπηρό γεγονός» χαρακτήρισε ο Ευ. Βενιζέλος την πυρπόληση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στο Σύνταγμα και του κεντρικού καταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας, ενώ αναφέρθηκε και στην επίθεση στον βουλευτή Αλ. Αθανασιάδη.
«Πληροφορούμαι ότι προπηλακίστηκε βγαίνοντας από τη Βουλή γιατί άσκησε το κατά συνείδηση δικαίωμά του στην γνώμη του και την ψήφο του και μάλιστα μετά από περίσκεψη και ουσιώδη συζήτηση. Αυτό προσβάλλει συνολικά το Κοινοβούλιο. Δεν εκφράζουμε απλώς την συμπαράστασή μας αλλά και την έντονη θεσμική διαμαρτυρία μας, αλλά επιπλέον πρέπει να στείλουμε το μήνυμα πως κανείς δεν μπορεί να εκβιάσει και να θέσει υπό απειλή άσκησης βίας την γνώμη και την ψήφο του βουλευτή όποια κι αν είναι αυτή, είτε μας βολεύει είτε όχι» ανέφερε ο κ. Βενιζέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: