Ετικέτες

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011

Έστειλε μήνυμα ο Πεταλωτής


Δήλωση αναφορικά με την ψηφοφορία του μεσοπρόθεσμου, που θα γίνει αύριο στη Βουλή έκανε ο Γιώργος Πεταλωτής. Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος τόνισε: «Η Κυβέρνηση και οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε αυτήν την κρίσιμη ώρα για τη χώρα βρίσκονται μπροστά σε εθνικά κρίσιμες αποφάσεις.
Έστειλε μήνυμα ο Πεταλωτής
Κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα, ιδιαίτερα η νέα γενιά της Ελλάδας, απαιτούν να δώσουμε τη μάχη με όλες μας τις δυνάμεις. Μάχη για να αποφύγουμε μια καταστροφική χρεοκοπία που θα υποθηκεύσει το μέλλον της χώρας.
Να δοθεί σε όλους ο χρόνος να αλλάξουμε όσα μας έφεραν ως εδώ. Να δώσουμε οξυγόνο στους δημοκρατικούς θεσμούς, να ανατρέψουμε πελατειακές πρακτικές και αντιλήψεις, απελευθερώνοντας τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου.
Τις αποφάσεις αυτές τις παίρνουμε παραμερίζοντας επιμέρους αντιρρήσεις, αψηφώντας το πολιτικό κόστος. Δίνουμε τη μάχη για να υπηρετήσουμε το κοινό καλό, το συμφέρον του λαού στην πιο κρίσιμη στιγμή της μεταπολιτευτικής ζωής του τόπου. Έχοντας συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης και συνείδηση της πραγματικότητας και των αναγκών της χώρας και του λαού, όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: