Ετικέτες

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Επικήρυξαν τους Βουλευτές!


«Καταζητούνται»! Αυτό είναι πλέον το σύνθημα που κυριαρχεί στην επαρχία για τους βουλευτές που ψήφισαν υπέρ του Μεσοπρόθεσμου. Η οργή του λαού είναι έντονη, καθώς θεωρούν ότι με την υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου και του εφαρμοστικού νόμου έχει υποθηκεύθει το μέλλον της Ελλάδας και των επόμενων γενεών.
Επικήρυξαν τους Βουλευτές!
Υπεύθυνοι δε θα μπορούσε να είναι άλλοι από τους βουλευτές που ψήφισαν «ναι», ενώ τα πυρά στρέφονται ακόμα και σε αυτούς που προτίμησαν μέσα στο κοινοβούλιο να πουν «παρών».
Οι πολίτες του Έβρου ειδικά της Αλεξανδρούπολης έχουν ξεσπάσει κατά των βουλευτών και έχουν κρεμάσει αφίσες με τις φωτογραφίες των πολιτικών της περιοχής και την επιγραφή «Καταζητούνται». Σε μία αφίσα η οποία γράφει: «καταζητούν για εγκλήματα κατά του λαού και για νομιμοποίηση κρατικής βίας» απεικονίζονται οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Ντόλιος, Όλγα Ρενταρή και Ελένη Τσιαούση. Πάντως, ο πρώτος με δηλώσεις του ανέφερε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το πρόσωπο του και ότι συνεχίζει να περπατά στην περιοχή του, χωρίς προβλήματα.
Σε μία δεύτερη αφίσα που εξέδωσε η κίνηση ανεξάρτητων πολιτών του Μίκη Θεοδωράκη «Σπίθα» απεικονίζει την Ο. Ρενταρή, τον Γ. Ντόλιο, την Ε. Τσιαούση, τον Γ. Πεταλωτή, τον Α. Χατζηοσμάν, τον Τ. Μάντζαρη και τον Σ. Ξυνίδη και αναφέρει: «Θρακιώτη, αυτοί ψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο Μνημόνιο!!! Ας μην ξεχάσουμε τους Ναι-Ναι-Κους του καθεστώτος…».
Παρόμοια αφίσα κυκλοφορεί και στους δρόμους του Αγρινίου με φόντο την κα Γιαννακά και άλλους βουλευτές.
Τέλος, ανάλογη κίνηση υπάρχει και μέσω διαδικτύου, αφού καταζητούνται όλοι οι βουλευτές που έχουν ψηφίσει «ναι» ή «παρών» στη διαδικασία για το Μεσοπρόθεσμο. Όπως αναφέρουν:
«Οι 155 προδότες που ψήφισαν υπέρ του μεσοπρόθεσμου, τη στιγμή που πραιτωριανοί και προβοκάτορες διαλύανε τη μεγαλειώδη διαδήλωση των αγανακτισμένων, που έβαλε την ταφόπλακα στη Μεταπολίτευση».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται για τις επιθέσεις σε πολιτικούς»
Για τα επεισόδια σε βάρος των πολιτικών μίλησε Μιχάλης Καρχιμάκης, ο οποίος τόνισε ότι επικεφαλής είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ανέφερε: «Είναι μια απαράδεκτη και αντιδημοκρατική πρακτική, με επικεφαλής ως συνήθως οπαδούς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Με μείγμα και ακροδεξιών στοιχείων. Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, άλλα λέει δημόσια και άλλα φαίνεται να διοχετεύει υπογείως.
Δημιουργούν συνθήκες βίας κι φόβου. Κινούνται ανάμεσα στα όρια του κοινοβουλευτισμού και του μπάχαλου. Υπονομεύουν, ηγούμενοι του μπάχαλου με τις πρακτικές και τις εικόνες αυτές και την οικονομία και την επιχειρηματικότητα και την κοινωνία».
Και κατέληξε: «Δίδουν τα περιθώρια και την ασυλία σε άτομα και σε ομάδες που κινούνται εκτός ορίων και κανόνων μιας ευνομούμενης πολιτείας. Όλοι αυτοί κάνουν πάρτι εν ονόματι μιας επικείμενης ανεξέλεγκτης κατάστασης. Υπονομεύουν τους ίδιους τους πολίτες που δοκιμάζονται, αγωνιούν και με ήρεμο τρόπο θέλουν να εκφράσουν την αγωνία τους και την όποια διαμαρτυρία τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: