Ετικέτες

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Μπούκαραν στο στούντιο και έδιωξαν τη βουλευτή


Άλλο ένα «χτύπημα αγανάκτησης» σημειώθηκε κατά των Βουλευτών που ψήφισαν «ναι» στο μεσοπρόθεσμο νόμο και τον εφαρμοστικό νόμο. Σήμερα το μεσημέρι Αγανακτισμένοι των Τρικάλων δεν δίστασαν να διακόψουν τη συνέντευξη της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Σούλας Μερεντίτη μην αντέχοντας άλλο, στα «ψέματά» τους, όπως ανέφεραν.
Μπούκαραν στο στούντιο και έδιωξαν τη βουλευτή
Με κύριο σύνθημα το γνωστό πλέον «ψωμί – παιδεία – ελευθερία, η χούντα δεν σταμάτησε το `73» και το «Αλήτες ρουφιάνοι πολιτικοί» οι Αγανακτισμένοι εισέβαλαν στο τηλεοπτικό πλατό του τοπικού καναλιού κάνοντας αισθητή την παρουσία τους και αναστατώνοντας το κλίμα.
Το σύνθημα «κλέφτες-κλέφτες» δονούσε επίσης την ατμόσφαιρα, ενώ μερικοί από τους εξαγριωμένους πολίτες παρότρυναν την Σούλα Μερεντίτη να πάρει το ελικόπτερο και να φύγει από τα Τρίκαλα.
Οι εισβολείς εξαπέλυσαν και φραστική επίθεση στη βουλευτή Τρικάλων, ενώ ένας από τους εισβολείς διάβασε κείμενο με τις θέσεις της ομάδας.
Αποτέλεσμα ήταν η βουλευτής να αποχωρήσει με το ζόρι από τον τηλεοπτικό σταθμό όπου ήταν καλεσμένη. Μάλιστα, στη συνέχεια χρειάστηκε η συνδρομή των δυνάμεων της αστυνομίας για να φυγαδευτεί η κα Μερεντίτη.
Όπως δήλωσε η ίδια πριν από την προγραμματισμένη συνέντευξη δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα για να μην παραστεί, όμως «σαν ελεύθερος πολίτης που είμαι αποφάσισα να πάω κανονικά στο στούντιο». Η κα Μαρεντίτη κατήγγειλε πως ανάμεσα στα άτομα που μπήκαν στον τηλεοπτικό σταθμό ήταν και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Δείτε το βίντεο από το trikalanews:
Αποδοκίμασαν στην Πάτρα τον υφυπουργό Εργασίας
Εν τω μεταξύ στην Πάτρα οι Αγανακτισμένοι και συνδικαλιστές της μονάδας Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα στο Αίγιο υποδέχθηκαν με αποδοκιμασίες και συνθήματα τον υφυπουργό Εργασίας, Γιάννη Κουτσούκο.
Το περιστατικό καταγράφηκε έξω από το «Πόρτο Ρίο», με τους συγκεντρωμένους να επιτίθενται φραστικά εναντίον του. Οι εργαζόμενοι της ΕΒΟ Αιγίου, διαμαρτύρονται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το εργοστάσιο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων στο Αίγιο.
Παράλληλα, έντονες αποδοκιμασίες δέχθηκε και ο Σωκράτης Ξυνίδης στην Ξάνθη, όταν κατευθύνονταν προς το εμπορικό επιμελητήριο.
Εισαγγελική παρέμβαση για τον εγκλωβισμό του Ν. Τσώνη
Την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών προκάλεσαν τα γεγονότα της Παρασκευής, όταν αγανακτισμένοι της Λαμίας επιτέθηκαν στον βουλευτή Νίκο Τσώνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελία έδωσε εντολή να σχηματισθεί δικογραφία και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη όσοι ευθύνονται και πήραν μέρος σε πράξεις βίας.
Ο ίδιος ο βουλευτής σε ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαριστεί τους πολίτες της Φθιώτιδας για την συμπαράστασή τους και τους καλεί να απομονώσουν κάθε πράξη βίας.
Η ανακοίνωση του Νίκου Τσώνη αναφέρει:
«Στις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα μας, θεωρώ ότι πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και η σύνεση. Έχουμε υποχρέωση να συμβάλλουμε στον δημόσιο διάλογο με νηφαλιότητα και επιχειρήματα. Οι πράξεις βίας δεν βοηθούν και δεν εκφράζουν ούτε τον λαό της Φθ/δας, ούτε τους πολίτες της Λαμίας, αντίθετα, πλήττουν την δημοκρατία και την ελευθερία του λόγου.

Τούτες τις κρίσιμες στιγμές, είναι καθήκον όλων μας, να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να σταθούμε δίπλα στον φτωχό και τον αδύναμο συμπολίτη μας, κατανοώντας τις δυσκολίες και τους προβληματισμούς του.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες της Φθ/δας για την συμπαράσταση τους και να τους καλέσω να συνεχίσουν να απομονώνουν κάθε πράξη βίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: