Ετικέτες

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Στο Σύνταγμα ξανά


Οι Αγανακτισμένοι δεν πτοούνται και συνέχισαν για μία ακόμα ημέρα τις ειρηνικές κινητοποιήσεις τους στο Σύνταγμα, μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Οι πολίτες, που ζητούν άμεση δημοκρατία και την απομάκρυνση της τρόικα,
Στο Σύνταγμα ξανά
μετά από δύο ημέρες που αμαυρώθηκαν από θλιβερά επεισόδια, ανακατέλαβαν την πλατεία Συντάγματος και επέστρεψαν στους γνώριμους ρυθμούς τους.
Χθες, στη συγκέντρωση που μαζεύτηκαν τουλάχιστον 30.000 άτομα η ειρηνική κινητοποίηση δεν αμαυρώθηκε και μάλιστα οι δυνάμεις των ΜΑΤ βλέποντας την διάθεση των διαδηλωτών απομάκρυναν το ατσάλινο τείχος.
Σήμερα πάλι οι συγκεντρωμένοι ήταν λιγότεροι σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Η κυκλοφορία επί της λεωφόρου Αμαλίας έχει διακοπεί, όμως τα οχήματα κινούνται κανονικά σε όλους τους υπόλοιπους δρόμους γύρω από την πλατεία.
Το κέντρο της Αθήνας αρχίζει πάλι να βρίσκει τους κανονικούς του ρυθμούς, ενώ εργασίες πραγματοποιούνται στα γύρω καταστήματα και κτίρια για την επισκευή των ζημιών που προκλήθηκαν από τα επεισόδια των προηγούμενων ημερών.
Προγραμματισμένη για σήμερα είναι και συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: