Ετικέτες

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΜΑΤΟΣ ΠΕ..Σ


Ενα workout για τον π...(ντροπή!)

Τα ενδιαφέροντα συμπεράσματα που προέκυψαν από τις μελέτες είναι πως θεωρητικά οι ασκήσεις πέ..ς μπορούν να αποδώσουν – να εμφανίσουν δηλαδή βελτίωση στο πάχος και το μήκος (χειροκρότημα παρακαλώ) του ανδρικού μορίου. Κι όχι μόνο αυτό. Μπορούν να επιμηκύνουν τη διάρκεια της στύσης αλλά και την αύξηση της παραγωγής σπέρματος που παράγεται κατά την εκσπερμάτιση. Με άλλα λόγια, τα κάνει … όλα και συμφέρει. Σαν πολύ καλά μας τα λένε, δε νομίζετε;

Όπως και να 'χει, σίγουρο είναι ένα: Πίσω από τις περίφημες «ασκήσεις πέ..ς» έχει στηθεί πρόσφατα μια τεράστια μπίζνα, που κυμαίνεται από πονηρή έως ύποπτη, κυρίως μέσα από το Ίντερνετ. Χιλιάδες sites που ποντάρουν στην αντρική ματαιοδοξία ή την έλλειψη αυτοπεποίθησης υποστηρίζουν πως έχουν βρει το μαγικό τρόπο που θα κάνει τον ανδρισμό σου να ξεπερνά σε μέγεθος το κατάρτι της γαλέρας που πήγε τον Κολόμβο στην Αμερική. Πουλάνε καράβια ολόκληρα από βιβλία και DVD, όμως τίποτε από αυτά που γράφουν δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά και τεκμηριωμένα ότι όντως έχει ευεργετικά αποτελέσματα. Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Στο λέμε, πρώτον γιατί εμείς στο gr θέλουμε να είμαστε τίμιοι απέναντί σου και δεύτερον, γιατί μπορεί να είναι τζάμπα κόπος (γιατί κάτι μας λέει ότι θα μπεις στον κόπο να δοκιμάσεις. Εδώ το δοκιμάσαμε εμείς). Από την άλλη, κανείς δεν έχει αποδείξει 100% ότι δεν ωφελεί ή ότι βλάπτει. Μάλιστα οι αρχαίοι ήταν κάθετοι ότι έχει αποτέλεσμα. Άρα, ποτέ δεν ξέρεις.
Εμείς πάντως, συγκεντρώσαμε όλη την υπάρχουσα γνώση για το θέμα. Στο χέρι σου πλέον είναι να δοκιμάσεις να μετατρέψεις τον «φιρφιρή» σε Γαλλικό κλειδί.  
Ο «μηχανισμός»: Τι συμβαίνει όταν γυμνάζεις ένα μυ; Του δίνεις στην ουσία το ερέθισμα να αντιδράσει στην καταπόνηση, με το να γίνει μεγαλύτερος και ισχυρότερος, προκειμένου να ανταπεξέλθει. Αυτή είναι και η ιδέα εδώ. 

Οι ασκήσεις συνοπτικά: - «Άρμεγμα»: Είναι μια πανάρχαια τεχνική που είχε τελειοποιηθεί από νομαδικές Αραβικές φυλές. Στην ουσία πρόκειται για κινήσεις που προσομοιάζουν σε «άρμεγμα» του πέ..ς, με σκοπό την αύξηση της αιμάτωσης, που έχει σαν αποτέλεσμα τη διόγκωσή του (ως γνωστόν, η διόγκωση και η στύση προέρχεται από εγκλωβισμό αίματος στα αιμοφόρα αγγεία του πέ..ς). Η άσκηση αυτή, αν γίνεται τακτικά, θεωρείται πως οδηγεί σταδιακά στη μόνιμη διόγκωση του σηραγγώδους τμήματος του πέους. 
- Ασκήσεις Kegel: Στην ουσία δε μιλάμε για ασκήσεις του πέ..ς, αλλά των μυών στην περιοχή του προστάτη – πρόκειται για τους περίφημους κοκκυγικούς μυς. 
- Χρήση βαρών: Είναι χαρακτηριστική η εικόνα των Ινδών φακίρηδων που έχουν κρεμάσει βάρη στο πέ.ς τους (βλ. φωτό). Η λογική είναι απλή: Το σώμα έχει την τάση να ανταποκρίνεται και να προσαρμόζεται σε κάθε καταπόνηση, ακόμα κι αν αυτή περιλαμβάνει το «τέντωμα» των ιστών. Ωστόσο όλοι οι γιατροί είναι κάθετοι στην αποφυγή τέτοιων μεθόδων, καθώς μπορούν να βλάψουν ανεπανόρθωτα το πέ.ς. Κι αυτό αποδεικνύεται από την penis yoga των ινδουιστών, οι οποίοι απέχουν από το σεξ για 9 τουλάχιστον χρόνια προτού επιχειρήσουν αυτό το δύσκολο κατόρθωμα, το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα το ηθελημένο κάταγμα ινών του πέ..ς (έλεος, δεν είναι και σπάγγος για καλούμπα…)

Οι ασκήσεις αναλυτικά:

«Άρμεγμα πέ..ς»: 
Απαιτείται: Καθημερινή άσκηση και χρήση λαδιού για μασάζ. Όπως κάθε άσκηση, είναι απαραίτητη η προθέρμανση πριν και η σταδιακή χαλάρωση μετά από κάθε «σετ». Καλό είναι επίσης να ξυρίσετε την περιοχή γύρω από το πέ.ς, ώστε να μην μπλεχτούν οι τρίχες κι έχετε ανεπιθύμητα –κι επίπονα- μικροατυχήματα.

Το σετ:Ζέσταμα: Πλένεις καλά χέρια και πέ.ς. Τυλίγεις το πέ.ς με μια βρεγμένη ζεστή πετσέτα για 3-5 λεπτά. Επαναλαμβάνεις τη διαδικασία 2-3 φορές. Η διαδικασία επιταχύνει την αιμάτωσή του και μαλακώνει το δέρμα.
Ασκηση: 1. Άλειψε λάδι στα χέρια και το πέ.ς
2. Με δείκτη και αντίχειρα πιάσε το πέ.ς σου σφιχτά στη βάση του.
3. Κίνησε το χέρι σου αργά από τη βάση προς την κορυφή, κάνε παύση 2 δευτερολέπτων και κατόπιν άλλαξε χέρι. Θα πρέπει να σφίγγεις τα δάχτυλα τόσο, ώστε να «παγιδεύεται» το αίμα χωρίς όμως να νιώθεις ενόχληση.
4. Επανέλαβε το προηγούμενο βήμα τουλάχιστον 200 φορές αργά και προσεκτικά, Αν νιώθεις οποιαδήποτε ενόχληση, κάνε παύση 5 λεπτών και συνέχισε.
Χαλάρωση: Κάνε ένα ελαφρύ μασάζ στο πέ.ς σου για 2-3 λεπτά. Πλύνε χέρια και πέος. Συνέχισε καθημερινά τις ασκήσεις έως ότου δεις αποτέλεσμα. 

Ασκήσεις Kegel
Oι κοκκυγικοί μυς χρησιμεύουν σε δυο πράγματα: Στον έλεγχο της ούρησης και στον έλεγχο της στύσης και της ροής του σπέρματος. Είναι οι μύες που χρησιμοποιούμε αν θέλουμε να σταματήσουμε την ούρησή μας και μπορούν να γυμναστούν σφίγγοντάς τους (με τον ίδιο τρόπο που μόλις περιγράψαμε) κάθε στιγμή, ακόμα κι όταν κάθεσαι. 

Το σετ:
Άσκηση: Κατά τη διάρκεια της ούρησης, συγκεντρώσου στον έλεγχό της. Μείωσε τη ροή και νιώσε τους μυς που εμπλέκονται σε αυτή τη διαδικασία και κατανόησε πώς τους ελέγχεις σφίγγοντάς τους. 
Συνέχισε σε καθημερινή βάση τις συσπάσεις αυτές. 
Καθώς οι μυς αυτοί δεν καταπονούνται ιδιαίτερα, θεωρείται πως με 200 «επαναλήψεις» ημερησίως (με διάρκεια κάθε «σύσπασης» 5-30 δευτερόλεπτα) έχεις ορατό αποτέλεσμα στην επιμήκυνση του οργασμού σου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: