Ετικέτες

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ??



cid:1.1644905140@web29616.mail.ird.yahoo.com
 
Στις δηλώσεις που έκανε κατά την αποχώρηση του σήμερα ο Κάρολος Παπούλιας απο την παρέλαση , είπε με δάκρυα στα μάτια ότι κακώς τον χαρακτηρίζουν "προδότη" , γιατί αυτός πολέμησε για την Ελλάδα το 1940 , σε ηλικία 15 ετών.
Φαίνεται πως ο Πρόεδρος δεν
θυμάται καλά την ηλικία του , καθώς σύμφωνα με το Wikipedia , ο Παπούλιας γεννήθηκε το 1929 , και το 1940 ήταν 11 ετών.
Τώρα αν ήταν αντάρτης στα 11 του χρόνια , είναι άλλο θέμα!
To σίγουρο όμως είναι ότι ο Παπούλιας έδωσε με επιτυχία άλλες ενδιαφέρουσες μάχες , όπως η συμβολή του στο να βγει ο Παπανδρέου από τη δύσκολη θέση για το «κωλόσπιτο» της Εκάλης.
Σύμφωνα με την φορολογική δήλωση του Ανδρέα Παπανδρέου ο Τζορτζ  Χάλαγκ-οικογενειακός φίλος- και ο Κάρολος Παπούλιας ήταν από εκείνους από τους οποίους ο Παπανδρέου δανείστηκε για να χτισθεί η βίλα του πάθους του με τη Μιμή.
Για το αν πολέμησε η όχι ο Παπούλιας θα μπορούσε να μας δώσει τα φώτα ο Μανώλης Γλέζος ή όλοι εκείνοι οι ήρωες πολέμου που ζουν ακόμη και παρελαύνουν με περηφάνια τις αναμνήσεις τους , λαμβάνοντας μια πετσοκομμένη σύνταξη από το παρακράτος που ο Παπούλιας , ο Τσοχατζόπουλος , ο Τσουκάτος , ο Σημίτης , ο Γιωργάκης ο φίλος του Λούβαρη και του Ντόρη Μαργέλου με τη βίλα στη Πάρο , δημιούργησαν 37 χρόνια τώρα.
Καλά θα κάνει ο σιωπηλός Παπούλιας να μην προκαλεί με τις δηλώσεις τους σ αυτή τη τραγική συγκυρία.
Το θέαμα του Ανώτατου Άρχοντα της Εκκλησίας να σουλατσάρει στο Κατάρ με τον Λαυρεντιάδη , της διεφθαρμένης Proton Bank και του Παπούλια που αποκαλεί μειοψηφία τους πολίτες που βλέπουν τα παιδιά τους να λιποθυμούν στα σχολεία είναι η απόδειξη του ξεπεσμού της ψευδεπίγραφης Δημοκρατίας μας.
Επαναλαμβάνουμε ότι ο Παπούλιας λαμβάνει ως αποζημίωση 350.000?? ευρώ το χρόνο , 1000 ευρώ τη μέρα ,  ενώ ο Ιερώνυμος ασχολείται με το real estate του παγκαριού.
Ζήτω η Δημοκρατία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: