Ετικέτες

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Παρασκευή, 6 Μαΐου 2011

Εξαρθρώθηκε διεθνές δίκτυο παιδεραστείας


Την εξάρθρωση ενός διεθνούς δικτύου παιδικής πορνογραφίας στο Λινκολνσάιρ πέτυχε μία από τις μικρότερες αστυνομικές δυνάμεις της Βρετανίας.Η αστυνομία του Λινκολνσάιρ ανακοίνωσε ότι μαζί με άλλες υπηρεσίες εξάρθρωσαν μία ιστοσελίδα που παρείχε "υπηρεσίες ειδήσεων" με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, από την οποία περισσότεροι από 1.300 ύποπτοι παιδεραστές
Εξαρθρώθηκε διεθνές δίκτυο παιδεραστείας
αντλούσαν εκατομμύρια απρεπείς φωτογραφίες παιδιών μέσω ενός εξυπηρετητή (server) που λειτουργούσε από το χωριό Μάρτιν Ντέιλς.
Τέσσερις άνδρες δήλωσαν ένοχοι σήμερα στις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν σχετικά με τη διανομή και κατοχή απρεπών φωτογραφιών παιδιών.
 "Ελπίζω αυτή η υπόθεση να στείλει ένα δυνατό μήνυμα παγκοσμίως στα άτομα που ενδιαφέρονται σεξουαλικά για παιδιά, το Διαδίκτυο δεν είναι ένα μέρος για τέτοιου είδους δραστηριότητες. Θα σας εντοπίσουμε και βρεθείτε ενώπιον της δικαιοσύνης" δήλωσε ο επιθεωρητής και επικεφαλής της έρευνας.
Μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί έχουν αριθμήσει 5.5 εκατομμύρια εικόνες και σχεδόν 6.000 βίντεο, έχουν εντοπίσει 211 υπόπτους, ενώ 132 παιδιά- θύματα στην Βρετανία είναι πλέον ασφαλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: