Ετικέτες

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

iOS 4.3.3: Untethered Jailbreak από την Dev-Team


Μόλις τρείς ημέρες πέρασαν από τότε που ανακοινώθηκε η επίσημη διάθεση κυκλοφορίας για την νέα έκδοση iOS 4.3.3 και ήδη το λειτουργικό της Apple δεν αποτελεί πλέον εμπόδιο για τη γνωστή Dev-Team, η οποία για άλλη μια φορά εκμεταλλεύτηκε το κενό ασφαλείας που υπάρχει και στην νέα έκδοση για το jailbreak.
iOS 4.3.3: Untethered Jailbreak από την Dev-Team
Mε την εν λόγω διαδικασία, οι κάτοχοι των iOS powered συσκευών πλην του iPad 2 ( για το οποίο σύντομα θα βρεθεί λύση), θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις συσκευές τους, καθώς λύνει τα χέρια των χρηστών, κάνοντας το λειτουργικό πιο παραμετροποιήσιμο. Υπεύθυνος για την δημιουργία του untethered jailbreak, είναι ο i0n1c της Dev-Team.
Εκείνο που προκαλεί σε αρκετούς ιδιαίτερη εντύπωση είναι το όλο ζήτημα με την Apple, που για ακόμη μία φορά παρουσιάζει μια νέα αναβαθμισμένη έκδοση, η οποία δεν φαίνεται να διορθώνει το κενό ασφαλείας που υπάρχει από την έκδοση 4.3.1. Ίσως να γίνεται και σκόπιμα από την ίδια την εταιρεία, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για κάτι τέτοιο. Ωστόσο, σημαντικά bugs της προηγούμενης έκδοσης, έχουν δεχτεί την ανάλογη διόρθωση και βελτίωση, όπως για παράδειγμα το θέμα που συσχετιζόταν με την «υποκλοπή» δεδομένων με τα ακριβή στοιχεία της θέσης του κινητού, κάτι που φαίνεται να απασχόλησε ιδιαίτερα τους προγραμματιστές, οι οποίοι έσπευσαν να βρούνε λύση στο πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: